חיפוש

מתכון לסלט חסה עם תפוחים – מרענן וטעים בטירוף!

מתכון לסלט חסה עם תפוחים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

סלט חסה עם תפוחים הוא מנה מענגת ומרעננת המשלבת מתיקות פריכה של תפוחים עם רעננות של חסה, ויוצרת איזון מושלם של טעמים ומרקמים. הסלט הזה הוא לא רק טעים אלא גם מזין להפליא, עמוס בויטמינים ובמינרלים.

זוהי דרך נפלאה לשלב יותר פירות וירקות בתזונה שלך תוך כדי הנאה מארוחה קלה ומשביעה.

בין אם מוגש כתוספת או נהנה ממנו כארוחת צהריים קלה, סלט חסה זה עם תפוחים בטוח יאיר כל ארוחה עם הצבעים והטעמים התוססים שלו.

זמן נדרש: כ-15 דקות

 

רכיבים:
– 1 ראש חסה, שטוף וקרוע לחתיכות
– 2 תפוחים מגורעים ופרוסים דק
– 50 גרם אגוזי מלך, קצוצים
– 50 גרם צימוקים או חמוציות מיובשות
– 50 גרם גבינת פטה, מפוררת
– 2 כפות שמן זית כתית מעולה
– 1 כף חומץ בלסמי
– 1 כפית דבש
– מלח ופלפל לפי הטעם

 

שלבים:

1. מערבבים בקערת סלט גדולה את עלי החסה הקרועים, תפוחים פרוסים דק, אגוזי מלך קצוצים, צימוקים או חמוציות מיובשות וגבינת פטה מפוררת.
2. בקערה קטנה, טורפים יחד את שמן הזית כתית מעולה, חומץ בלסמי ודבש עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מזלפים את הרוטב על מרכיבי הסלט שבקערה.
4. מערבבים בעדינות את כל המרכיבים עד שהסלט מצופה ברוטב אחיד.
5. מתבלים את הסלט במלח ופלפל לפי הטעם, מתקנים תיבול לפי הצורך.
6. לאחר שהסלט מעורב ומתובל היטב, מעבירים אותו לצלחת הגשה או לצלחות סלט אישיות.
7. מגישים את סלט החסה עם תפוחים כתוספת מרעננת או אפשרות לארוחת צהריים קלילה ובריאה.
8. תהנו מהשילוב המענג של טעמים ומרקמים בסלט הטעים והמזין הזה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות