5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

מאפינס פיצה הם טוויסט מענג וחדשני לפיצה הקלאסית, המשלב בצורה גאונית את הנוחות של מאפין עם הטעמים שאי אפשר לעמוד בפניה של הפיצה. מנת פיוז'ן זו, הממזגת את המטבח האיטלקי עם מרכיב בסיסי באפייה אמריקאית, צברה פופולריות בזכות הנוחות, הרבגוניות שלה והשמחה הצרופה שהיא מביאה לחובבי האפייה והפיצה כאחד.

מקורות וסקירה:

הרעיון של מאפינס פיצה צמח כנראה מהמגמה של הפיכת מנות מסורתיות לצורות נוחות או חדשות יותר. אמנם המקורות המדויקים אינם מדוייקים, אבל זה מתיישב עם הטרנד המודרני של "מאש-אפים לאוכל", שבו מתכונים קלאסיים מקבלים סיבוב מהנה ויצירתי. פיצה, במקור מאיטליה, ומאפינס, מרכיב עיקרי באפייה אמריקאית, חוברים יחד במתכון הזה ויוצרים אפשרות לחטיף או ארוחה מושלמת שאהובה על אנשים מכל הגילאים.

גודל מנה, זמן הכנה ורמת קושי

איך להכין מאפינס פיצה? – הרכיבים

לבסיס המאפין:

לציפוי:

הוראות הכנה למאפינס פיצה

  1. מחממים את התנור ל-190 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית מאפינס של 12 כוסות או מרפדים אותה בציפוי נייר.
  2. בקערה גדולה, טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח, הסוכר והתיבול האיטלקי.
  3. בקערה אחרת טורפים קלות את הביצה. לאחר מכן מוסיפים את החלב ושמן הזית, מערבבים היטב.
  4. יוצקים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים. מערבבים רק עד לאיחוד. היזהרו לא לערבב יתר על המידה.
  5. מקפלים פנימה את המוצרלה המגוררת
  6. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות המאפינס.
  7. כף מעט רוטב פיצה על כל מאפין ומפזרים גבינת מוצרלה נוספת. הוסיפו את התוספות שבחרתם.
  8. אופים 20-25 דקות, או עד שהמאפינס זהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא נקי.
  9. תנו להם להתקרר כמה דקות לפני שמוציאים מהתבנית. מקשטים בבזיליקום טרי אם רוצים.

יתרונות תזונתיים

כשרות וחלופות תזונתיות אחרות

טיפים לשיפור ובישול

 

זכרו, בישול הוא הכל על יצירתיות וכיף, אז אל תהסס להתאים את המתכון לפי טעמכם. תיהנו ממאפינס הפיצה הביתי שלכם, טוויסט מענג שבטוח יהיה להיט בכל שולחן! 🍕🧁

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות