היי חברים אוכלים! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם המופלא של הכנת חמאה משלך. כן, שמעתם אותי נכון – חמאה! הממרח הקרמי והחלומי הזה שעושה הכל טוב יותר. אנחנו הולכים להפוך מרכיב צנוע למשהו קסום, ותאמינו לי, זה קל יותר ממה שאתם חושבים.
רכיבים להכנת חמאה
קרם כבד (התפרע עם חצי ליטר או שניים!)
מלח (לא חובה, אבל בואו נהיה אמיתיים, הכל עדיף עם קמצוץ)
הטבות תזונתיות:
עכשיו, אני לא תזונאית, אבל היי, לחמאה יש כמה הטבות. זה מקור טוב לשומנים בריאים, מכיל כמה ויטמינים, ובואו לא נשכח – זה גורם לבלוטות הטעם שלך לרקוד משמח.
כמה חמאה תקבלו
מנה אחת של תענוג ביתי זה אמור לתת לך כוס אחת של חמאה שמימית. מושלם למריחה, לאפייה או סתם להתפנק.
זמן הכנה:
החזק את המרית שלך – אנחנו מדברים כאן על 10 עד 15 דקות. כן, קראת נכון. מהיר, קל וניתן לחלוטין לביצוע.
רמת קושי:
זה טיול בפארק, חברים שלי. אנחנו מדברים על "קל-פיזי-לימון-סחוט" בסולם הקושי. אם אתה יכול לנער צנצנת, יש לך את זה.
מתכון לחמאה לשומרי כשרות
לכל החברים הכשרים שלי שם בחוץ, אל תפחדו! ודא שהקרם הכבד שלך הוא בעל תעודת כשרות, ושאתה מוכן ללכת. להכנת חמאה אין גבול.
איך מכינים את החמאה?
- שפכו את הקרם הכבד שלכם לצנצנת עם מכסה הדוק. השאר מעט מקום בחלק העליון כדי לתת לקסם לקרות. אבטח את המכסה, ונער, נער, נער!
- תערבב, בהתחלה, זה ירגיש כאילו כלום לא קורה. לאחר מכן, תשמע שינוי בצליל – זה הזמן שבו הקסם מתחיל.
- אתה אמור לראות קצפת נוצרת. ממשיכים לנער עד שרואים הפרדה ברורה בין החמאה לנוזל (חמאה).
- שופכים את החמאה (שמרו לפנקייקים או משהו). שוטפים את החמאה מתחת למים קרים, סוחטים החוצה את כל הנוזל שנותר.
- פזרו קורט מלח לתוך החמאה שלך וערבבו אותה ערבוב עדין פעם אחת אחרונה.
- עצב את החמאה שלך לצורה מהודרת או פשוט לזרוק אותה לתוך מיכל. מורחים אותו על טוסט, השתמש בו
טיפים להכנת החמאה המושלמת
- לתוצאות מהירות יותר, התחל עם קרם כבד בטמפרטורת החדר. זה יהפוך לחמאה מהר יותר.
- הוסף עשבי תיבול, שום או דבש לחמאה שלך לפיצוץ טעמים.
- לגרסה מתוקה, דלגו על המלח והוסיפו קורטוב וניל וזילוף אבקת סוכר.
הנה לך – הכרטיס לגן עדן של חמאה תוצרת בית. תתרגש ותתענג על התהילה החמאתית! 🧈✨