חיפוש

מתכון לסלמון בדבש וחרדל – הכי מפנק

מתכון לסלמון בדבש וחרדל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

4.3/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

סלמון בדבש וחרדל הוא מנה מענגת המשלבת את עושר הסלמון עם הטעמים המתוקים והחריפים של דבש וחרדל.

מתכון זה מציע איזון מושלם בין מלוח ומתוק, מה שהופך אותו לאהוב על חובבי דגים.

הסלמון נאפה לשלמות, וכתוצאה מכך פילטים לחים ונימוחים עם טעמים טעימים.

זוהי ארוחה מהירה וקלה שמתאימה גם לארוחות ערב ולאירועים מיוחדים.

זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול: 15 דקות

 

רכיבים:
– 4 פילה סלמון (בערך 150-200 גרם כל אחד)
– 2 כפות דבש
– 2 כפות חרדל דגנים מלאים
– 1 כף שמן זית
– מלח ופלפל לפי הטעם
– פטרוזיליה טרייה, קצוצה, לקישוט

 

המרות מדדים:
– 4 פילה סלמון (בערך 150-200 גרם כל אחד)
– 2 כפות דבש
– 2 כפות חרדל דגנים מלאים
– 1 כף שמן זית
– מלח ופלפל לפי הטעם
– פטרוזיליה טרייה, קצוצה, לקישוט

 

שלבים:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
2. מניחים את פילה הסלמון על תבנית האפייה המוכנה, עם צד העור כלפי מטה.
3. בקערה קטנה טורפים יחד את הדבש, החרדל הדגנים ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל, ולאחר מכן מברישים את תערובת הדבש והחרדל באופן שווה על החלק העליון של כל פילה.
5. מכניסים את תבנית האפייה לתנור שחומם מראש ואופים 12-15 דקות, או עד שהסלמון מבושל ומתקלף בקלות בעזרת מזלג.
6. לאחר הבישול, מוציאים את הסלמון מהתנור ונותנים לו לנוח כמה דקות.
7. מקשטים את הסלמון בפטרוזיליה טרייה קצוצה לפני ההגשה.
8. הגישו את הדבש והסלמון החרדל חם לצד התוספות האהובות עליכם, כמו ירקות מאודים או תפוחי אדמה צלויים.
9. תהנו ממנת הסלמון הטעימה והטעימה שלכם!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות