דרגו את המתכון

אגז בנדיקט המלכות של ארוחות הבוקר

חובבי ארוחת בוקר! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם המלכותי של אגז בנדיקט. לעונג הבראנץ' הקלאסי הזה יש היסטוריה עשירה כמו רוטב ההולנדייז שלו. אומרים שהמנה מקורה בעיר ניו יורק במאה ה-19, אך סיפורי ראשיתה משתנים. סיפור אחד מציין סוכן מניות, למואל בנדיקט, שהזמין בייקון וביצים עלומות על גבי טוסט במלון וולדורף, מה שעורר את השף ליצור את יצירת המופת הזו. חוט אחר טווה סיפור על איל וול סטריט שהיה צריך תרופה לבבית להנגאובר. מי הגיבור אשר יהיה, אנו מודים להם על שהורישו לנו את מלכות ארוחת הבוקר הזו.

רכיבים:

לרוטב הולנדייז:

עבור הביצים בנדיקט:

אפשרויות חלופיות:

החליפו את הבייקון בבייקון הודו או בקר כשר, ואתם מוזהבים. לטוויסט צמחוני, שקול תרד מוקפץ או אבוקדו. 

יתרונות תזונתיים:

כמות: המתכון הזה נותן מענה ל-4 נשמות רעבות.

זמן הכנה: 20-30 דקות.

רמת קושי: בינוני.

טיפים למקצוענים בבישול:

הנה לך, מדריך מזדמן לאגז בנדיקט. צאו, כבשו את המטבח ותנו לבראנץ' להתחיל!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות