דרגו את המתכון
נורית סבטון משתפת אותנו במתכון שלה לאמפנדס בשר.
מצרכים לבצק של אמפנדס בשר:
- 500 גרם קמח לבן
- כף שמרים
- כף וחצי סוכר לבן
- 4 כפות שמן זית
- כפית מלח
- מים פושרים
- אופן הכנה:
- ללוש היטב עד לקבלת בצק רך ונעים.
- לרסס לכסות ולהתפיח שעה.
- ליצור כדורים ולהתפיח חצי שעה.
- לרדד להניח מילוי בשר שהצטנןלסגור ולהדק עם האצבעות ומזלג
- למרוח ביצה,לפזר שומשום,אפיה 180 מעלות כ25 דקות .
סרטון עם מתכון נוסף לאמפנדס בשר: