אורטל עמרם משתפת אותנו במתכון שלה לגביניות.
מצרכים:
למילוי:
1 גבינה טוב טעם
1 גבינה לבנה (קטנה)5%
1 שקית סוכר וניל
1 פודינג וניל
לבצק:
3 וחצי כוס קמח
חצי כוס סוכר
1.5 כף שמרים
חצי כפית מלח
100 גרם חמאה
2 ביצים
חצי כוס חלב פושר
אופן ההכנה:
1. שמים בקערת המיקסר את הקמח והשמרים ומערבבים,מוסיפים את הביצים והסוכר וממשיכים לערבב ואז מוסיפים את חמאה,חלב,מלח ולשים עד לקבלת בצק אחיד,עוטפים את הקערה ונותנים תפיחה של 4 שעות.
2. בינתיים מכינים את המילוי, מערבבים את כל חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה,מכסים ושומרים בקירור.
3. לאחר 4 שעות תפיחה על משטח מקומח מרדדים את הבצק לריבוע גדול,מיישרים קצוות על מנת שייצא ריבוע מושלם ואז חותכים לריבועים,מומלץ להשתמש בגלגלת של פיצה לחיתוכים.
4.שמים מילוי בכל ריבוע ואז מחברים 2 קצוות של הריבוע,מסדרים על תבנית עם נייר אפיה ודואגים לשמור על מרווחים.
5. מורחים ביצה על כל גבינית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד אשר הגביניות מזהיבות.
6. מוציאים מהתנור נותנים להתקרר ומפזרים מעל אבקת סכר.
2 Responses
מזה גביע קטן של גבינה לבנה, 250 גרם?
כן