דרגו את המתכון
גלידת מנגו מתכון
מצרכים:
3 כוסות קוביות מנגו
חצי כוס אבקת סוכר (125 גרם)
2 כוסות שמנת להקצפה (400 מ"ל)
אופן הכנה:
1. מקלפים את המנגו וחותכים לקוביות.
2. מוסיפים למנגו אבקת סוכר וטוחנים בעזרת בלנדר ידני עד לקבלת מחית אחידה כפי שהוצג בסרטון.
3. מקציפים את השמנת בקערה, מעל קערה עם קרח, כד לקבלת קצפת יציבה.
4. שופכים את מחית המנגו מעל הקצפת ומקפלים עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מעבירים לקערה מכסים ומכניסים להקפאה למשך לילה.
6. מוציאים ומגישים.