דרגו את המתכון

דג סלמון בתנור עם עשבי תיבול – מנה קלה ופשוטה להכנה,השילוב של עשבי התיבול ביחד עם הדבש והשום שנפזר מעל הדג סלמון נותנים לנו מנה קלה להכנה וטעימה בטירוף.
תודה ענקית לשף שלום דרעי ששיתף אותו במתכון האישי שלו.

מצרכים להכנת דג סלמון בתנור עם עשבי תיבול:

אופן הכנת הדג:

  1. לקצוץ את כל כל המצרכים ביחד לסדר את הדג בתבנית למרוח על הדג שמן זית.
  2. לפזר תבלין טוסקנה ואז מלח גס ואת הבלילת עשבי תיבול שהכנו,אפשר להוסיף פלפל חריף.
  3. לכסות עם נייר כסף ולתנור למשך 25 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.

מתכוני סלמון נוספים באתר

סרטון: שמדגים את כל שלבי הכנת הדג עם עשבי תיבול:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות