דג סלמון בתנור עם עשבי תיבול – מתכון מושלם

דג סלמון בתנור עם עשבי תיבול

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

דג סלמון בתנור עם עשבי תיבול – מנה קלה ופשוטה להכנה,השילוב של עשבי התיבול ביחד עם הדבש והשום שנפזר מעל הדג סלמון נותנים לנו מנה קלה להכנה וטעימה בטירוף.
תודה ענקית לשף שלום דרעי ששיתף אותו במתכון האישי שלו.

מצרכים להכנת דג סלמון בתנור עם עשבי תיבול:

  • פילה סלמון טרי חתוך למנות
    לתערובת עשבי התיבול:
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • צרור שמיר
  • שום כתוש כפית
  • 6 שיני שום חתוך
  • מלח גס
  • פרוסות לימון
  • פלפל שחור גרוס
  • תבלין טוסקנה
  • רוזמרין יבש
  • מעט דבש
  • שמן זית

אופן הכנת הדג:

  1. לקצוץ את כל כל המצרכים ביחד לסדר את הדג בתבנית למרוח על הדג שמן זית.
  2. לפזר תבלין טוסקנה ואז מלח גס ואת הבלילת עשבי תיבול שהכנו,אפשר להוסיף פלפל חריף.
  3. לכסות עם נייר כסף ולתנור למשך 25 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.

מתכוני סלמון נוספים באתר

סרטון: שמדגים את כל שלבי הכנת הדג עם עשבי תיבול:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: