יו יו מתכון קל
יו יו מתכון קל ומושלם של סימונה דהן יפרח.
4 ביצים אקסטרה לארג' או 5 ביצים לארג'
כוס סוכר
1/2 כוס תפוזים
3/4 כוס שמן
2 שקיות אבקת אפיה
3 שקיות סוכר וניל
עד 800 גרם קמח בהדרגה (קילו פחות כוס חד פעמי לשתיה קרה)
לסירופ סוכר:
כוס מים
כוס סוכר
לימון סחוט
קוקוס לציפוי
אופן הכנה מופיע בתחתית העמוד.
רייבה עוגיות מרוקאיות
עוגיות מלוחות יווניות עם שמן
עוגיות שקדים ללא גלוטן
יו יו מתכון אבי לוי במילוי קרם שקדים:
סרטון עם מתכון נוסף של עוגיות יו יו מרוקאיות של אליס מלכה:
אופן הכנה:
1. מעבדים את על חומרי הבצק לבצק אחיד, עוטפים ונותנים מנוחה של שעה, אפילו שהבצק דביק לא להוסיף לו קמח.
2. בינתיים מכינים את סירופ הסוכר: מרתיחים עד שהכל מסמיך ושמים בצד.
3. יוצרים מהבצק לאחר שהוא נח נחשים ואז מעצבים לעיגול כמו הצורה הסופית של היו יו או אפשר לרדד את הבצק,לחתוך בעזרת חותכנים עיגולים ואז בעזרת חותכן קטן יותר להסיר את האמצע כך שמתקסל עיגול עם חור באמצע.
4. מטגנים את היו יו בשמן עמוק עד להזהבה וטובלים בסירופ סוכר בעוד היו יו חם (הכלל אומר שעוגיות חמות טובלים בסירופ קר או עוגיות קרות בסירופ חם).
5. לאחר שטבלנו בסירופ סוכר מצפים בקוקוס