דרגו את המתכון
נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה ללחמניות כשרות לפסח.
מצרכים:
- כוס מדידה חד פעמית חמה
- 30 לחמניות
- 2 כוסות מים
- 1 כוס שמן
- 3 כוסות קמח מצה
- כפית מלח
- 2 כפות סוכר
- 8 ביצים L
אופן הכנה:
- להרתיח את המים השמן המלח והסוכר שהמים מבעבעים להוסיף 3 כוסות קמח מצה לערבב טוב עד שהבצק נפרד מהדפנות .
- להסיר מהאש .
- להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה .
- (כשביצה אחת נטמעת להוסיף את השניה…).
- ליצור כדורים בגודל בנוני .
- להניח במרווחים אחת מהשניה .
- לאפות ב-200° 35-40 דקות .
- אפשר להוסיף לעיסה : בצל מטוגן חמוציות זיתים אורגנו ועוד.