דרגו את המתכון
נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון שלה לאסאדו בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה.
- 2 קילו אסאדו עם עצם או בלי
- חתוך לחתיכות גדולות.
- תפוחי אדמה קטנים.
- בטטה.
- 2 בצלים .
- שיני שום מראש שלם.
- רוזמרין.
- למשרה
- כף פפריקה.
- רבע כוס שמן זית.
- 2 כפות סילאן.
- מלח.
- פלפל שחור גרוס..
- כוס וחצי מים רותחים
אופן ההכנה:
- לשטוף טוב את נתחי האסאדו לייבש..
- פפריקה סילאן שמן זית מלח פלפל שחור.לערבב טוב..
- לעסות טוב את הבשרעםהתערובת ולהניח במקרר ,אפשרי לכמה שעות.
- לצרוב את הנתחים במחבת חמה ללא שמן.
- להניח בסיר שמיועד לתנור.
- לשטוף את התפוחי אדמה אין צורך לקלף.
- לקלף את הבטטה .
- להוסיף למשרה שעיסינו את הבשר כוס וחצי מים רותחים.
- להשרות את התפוחי האדמה והבטטה במשרה ולשים בסיר.לשפוך את כל הנוזלים בסיר.
- להניח את הבצלים אני שמה עם הקליפה.
- לפזר את שיני השום.
- להניח 3 ענפי רוזמרין.
- לסגור את הסיר טוב .
- להניח בתנור שחומם מראש עם 220 למשך חצי שעה.
- אחרי חצי שעה להנמיך את התנור ל160 לעוד שעתיים או עד שנועצים קיסם והבשר רך.
- להוציא מכסה ולאפות עוד חצי שעה ללא מכסה.
- לבדוק אם חסר נוזלים אז להוסיף.
תגובה אחת
האסאדו יצא מצויין, תודה