חיפוש

מתכון לאסאדו בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה

אסאדו בתנור
נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון שלה לאסאדו בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון שלה לאסאדו בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה.

  • 2 קילו אסאדו עם עצם או בלי
  • חתוך לחתיכות גדולות.
  • תפוחי אדמה קטנים.
  • בטטה.
  • 2 בצלים .
  • שיני שום מראש שלם.
  • רוזמרין.
  • למשרה
  • כף פפריקה.
  • רבע כוס שמן זית.
  • 2 כפות סילאן.
  • מלח.
  • פלפל שחור גרוס..
  • כוס וחצי מים רותחים

אופן ההכנה:

  • לשטוף טוב את נתחי האסאדו לייבש..
  • פפריקה סילאן שמן זית מלח פלפל שחור.לערבב טוב..
  • לעסות טוב את הבשרעםהתערובת ולהניח במקרר ,אפשרי לכמה שעות.
  • לצרוב את הנתחים במחבת חמה ללא שמן.
  • להניח בסיר שמיועד לתנור.
  • לשטוף את התפוחי אדמה אין צורך לקלף.
  • לקלף את הבטטה .
  • להוסיף למשרה שעיסינו את הבשר כוס וחצי מים רותחים.
  • להשרות את התפוחי האדמה והבטטה במשרה ולשים בסיר.לשפוך את כל הנוזלים בסיר.
  • להניח את הבצלים אני שמה עם הקליפה.
  • לפזר את שיני השום.
  • להניח 3 ענפי רוזמרין.
  • לסגור את הסיר טוב .
  • להניח בתנור שחומם מראש עם 220 למשך חצי שעה.
  • אחרי חצי שעה להנמיך את התנור ל160 לעוד שעתיים או עד שנועצים קיסם והבשר רך.
  • להוציא מכסה ולאפות עוד חצי שעה ללא מכסה.
  • לבדוק אם חסר נוזלים אז להוסיף.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות