דרגו את המתכון
עוגיות פזואלוס
המצרכים ל30 עוגיות
½ קילו קמח
4 ביצים
4 כפות שמן
4 כפות מים
שמן לטיגון
אבקת סוכר (לא חובה)
אופן ההכנה:
שמים בקערה את הקמח, הביצים, המים והשמן ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד. חותכים ל30 חתיכות ומרדדים כל חתיכה במכונת פסטה ליצרת רצועה ארוכה ודקה. (למי שאין ניתן לרדד עם מערוך על משטח מקומח). מניחים כל בצק מרודד על סדין ומכסים עד לטיגון. במחבת עמוקה מחממים שמן עמוק. לוקחים מזלג ארוך לטיגון ונועצים בקצה הבצק. מניחים בתוך המחבת ומגלגלים את הבצק בשמן. כל פעם שהבצק משחים מעט ומתנפח מסובבים את הבצק עם המזלג עד לסיום הרצועה. הטיגון צריך להיות מהיר. לאחר הטיגון מעבירים לצלחת עם נייר סופג. מסדרים במגש. למי שרוצה אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.
בתיאבון.