סיגרים בשר מרוקאים בטעם משגע
אילנית בניזרי משתפת אותנו במתכון לסיגרים במילוי בשר
מצרכים:
1 חבילה עלי סיגר מרוקאים (מופשרים לילה לפני במקרר)
1 קילו בשר מספר 5 כתף או מספר 2 (אני הכנתי עם 5)
עלי דפנה (קצת)
גרגירי פלפל אנגלי (לפי הטעם)
¼ כפית כורכום
1 בצל (קלוף)
1 ראש שום (ללא קליפה)
6-7 פלפלים סודנים (יבשים חריפים )
1 חופן כוסברה
1 כף כמון
2 כפות שמן
1 כף מלח (טועמים ומתקנים תיבול)
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן
1 כפית פלפל שחור
1 כוס ציר ממי הבשר ( או מים פושרים רגילים)
אופן ההכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
סיגרים במילוי כבד עוף
סיגר כבד מתכון מנצח כמו באולמות
סיגרים פיקנטי במילוי חזה עוף טחון וירקות – לי אבוטבול
מתכון נוסף:
אופן ההכנה:
אופציה קלה יותר:
1. חצי קילו בשר בקר טחון עם שומן כבש !! לחלק את הבשר ל 2 כדורים להרתיח במים עם עלי דפנה, בצל שלם קלוף וגרגירי פלפל אנגלי חצי שעה – לצנן .
2. כעת נעביר את 2 כדורי הבשר למעבד מזון נטחן לדקה ואז נוסיף את התבלינים הכוסברה והשום נטחן הכל ונמלא את עלי הסיגר.