עוגת ביסקוויטים מטורפת מתכון קל
עוגת ביסקוויטים של חן במטבח:
מתכון נוסף של עוגת ביסקוויטים של גקלין פדלון:
מצרכים:
400 גרם ביסקוויטים פתי בר
400 מ"ל חלב
2 כפות סוכר 40 גרם
2 כפות קורנפלור 30 גרם
2 כפות קקאו (20 גרם)
100 גרם שוקולד מריר
כף חמאה (25 גרם)
2 כפות שוקולית
2 כפות אבקת סוכר
לגנאש:
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
שוקולד לבן לקישוט
מתכונים נוספים של עוגת ביסקוויטים:
עוגת ביסקוויטים של פעם – רויטל בן חמו
עוגת גבינה קרה עם ביסקוויטים
עוגת ביסקוויטים טירמיסו מושלמת
אופן הכנה:
1. טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון למצב גס ושמים בקערה
2. בסיר קטן שופכים את החלב מוסיפים סוכר,קקאו,וקורנפלור ומערבבים ומבשלים עד לקבלת מרקם קרמי
3. מכבים את הגז ומוסיפים חמאה ושוקולד מריר ומערבבים וזה הזמן להוסיף את השוקולית ואבקת סוכר ושוב מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
4. יוצקים על הביסקוויטים ומעבירים עד שמכסה את הכל.
5. מסדרים שקף סביב לתחתית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 22ס"מ מרופדת.
6. מסדרים שקף סביב .
7. משטחים ומיישרים, מעבירים למקרר עד להכנת הגנאש .
8. אופן הכנת הגנאש:.מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ,מוסיפים את החמאה ושוב מערבבים ,שופכים על השכבת ביסקוויטים ומעבירים למקרר לשעה להתייצבות ומפזרים שוקולד לבן מגורד .