חיפוש

עוגת גבינה אפויה מתכון מיליון דולר

עוגת גבינה אפויה מתכון מיליון דולר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת גבינה אפויה מתכון מיליון דולר

נורית גיספן משתפת אותנו במתכון מיליון דולר של עוגת גבינה.

מצרכים:

תבנית 26
מצרכים
7 ביצים מופרדות
11/4 כוסות סוכר
750 גבינה לבנה 5%
3 שמנת חמוצה
1/4 כוס שמנת מתוקה (נוזלית)
3 כפות קורנפלור
5 כפות אינסטנד פודינג וניל
גרודת לימון
תמצית וניל
קורט מלח
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
עוגת גבינה פירורים המתכון הסודי נחשף
מתכון הורס לעוגת גבינה חלומית
מתכון הורס לעוגת גבינה חלומית

מתכון נוסף לעוגת גבינה אפויה:

אופן הכנה:
1. ראשית להדליק תנור לחום של 200 מעלות (!) .
2. לקחת את הגבינה וה-3 שמנת חמוצה לשים בבד חיתול מיוחד ולסנן,
3. אם אין בד חיתול ניתן במגבת מטבח דקה ונקיה. (תתפלאו כמה נוזלים יש בגבינות ובשמנת).
4. לרפד תבנית 26 בניר אפיה גם בשוליים וכן במידה והתבנית חדירת מים יש לרפד היטב .
5. את התחתית והשוליים חיצונית שלא יחדרו מים. לאטום היטב!.
6. להקציף החלבונים עם 3/4 כוס סוכר והקורט מלח..לקצף קל וגמיש, (לא קשה) .
7. בקערה אחרת לשים את יתר המצרכים: החלמונים, יתרת הסוכר, הגבינות והשמנות, 1/4 כוס שמנת מתוקה, הקורנפלור, האינסטנט פודינג, גרידת לימון ותמצית וניל. לערבב את הכל עד לאיחוד מוחלט.
8. לקחת מעט מהקצף חלבונים ולהוסיף ולהוסיף לתערובת השניה. לערבב בתנועות קיפול עדינות.
9. לשלב בין שתי המסות רק עד לאיחוד הומגני. לשפוך לתבנית וכעת להכניס לתנור תבנית של תנורולמלא את התבנית של התנור במים מהברז כ- ליטר מים. בתוך אמבט המים לאת התבנית עוגה.
10. התנור כאמור בחום של 200 מעלות לאחר כ-10 דקות מהכנסת העוגה.. יש להוריד חום התנור ל-160 לעוד.
11. כשעה ועשרים- שעה וחצי. העוגה צריכה להיות רכה למגע באמצע, לא לחשוש.
12. ****במידה ונראה לכם שהעוגה משחימה למעלה..שימו תבנית גדולה נוספת בחלק העליון של התנור למנוע השחמה. אני באופן קבוע שמה תבנית, אוהבת עוגה בהירה.
13. לכבות התנור ולהשאיר העוגה לעוד שעה נוספת בתנור.
14. לאחר שעה, להוציא העוגה ולצנן היטב ומיד להכניס למקרר (לא לחתוך ממנה).
15. עוגת גבינה חייבת יום במקרר לפני חיתוך!.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות