זוהר משתפת אותנו במתכון מושלם לעוגת לימון.
- 6 בצים
 - 1 כוס סוכר
 - אבקת אפיה
 - גרידת לימון מלימון אחד
 - מיץ לימון מ 2 לימונים
 - 1 וחצי כוס קמח
 - חצי כוס שמן
 - 2 כפיות תמצית וניל
 
אופן ההכנה
- במטרפה ידנית ערבבי 6 בצים שלמות עם כוס סוכר.
 - לאחר כמה דקות בזרם דק שפכי את השמן תוך כדי בחישה.
 - לאחר מכן הוסיפי את הגרידה ומיץ הלימון והקמח עד לתערובת אחידה וחלקה.
 - הוסיפי את תמצית הוניל ואבקת האפייה.
 - העבירי ל2 תבניות אינגליש משומנות .
 - אפי על חום בנוני( בין 160 ל-170) תלוי בתנור. בתנור שחומם מראש למשך 45 דק.
 - 6כשהעוגה מתקררת מפזרים מעל אבקת סוכר.
 
סרטון עם מתכון נוסף לעוגת לימון:
