חיפוש

עוגת קינדר מושחתת כשרה לפסח

עוגת קינדר מושחתת כשרה לפסח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת קינדר מושחתת כשרה לפסח

אתי ממן משתפת אותנו במתכון לעוגת קינדר מושחתת כשרה לפסח

מצרכים:
4 ביצים
חצי כוס סוכר
1/3 כוס קמח אסם כשר לפסח (ניתן להשיג בסופרים)
3 כפות קקאו
חצי כפית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
300 גרם שוקולד חלב
250 גרם שמנת מתוקה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קרם אגוזי לוז
1 כפית תמצית אגוזי לוז
אופן ההכנה מופיע בהמשך







אופן הכנה:
1. להמיס שוקולד חלב, ולמרוח בתבנית סיליקון מלבן או תבנית קינדר מיוחדת, להפוך ולנער את יתרת השוקולד, ולהקפיא לכ 10 דקות..
2. להקציף חלבון עם סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, קקאו, תמצית וניל, תמצית אגוזי לוז
3. לרפד תבנית תנור בנייר אפיה, לרסס שמן ולצקת את התערובת
4. אופים כ20 דקות 170 מעלות
5. להוציא מהתנור ומיד לגלגל את העוגה ומחלצים מהנייר…
6. להקציף שמנת מתוקה, אבקת מוס נוגט, לפתוח את העוגה, למרוח מהקצפת ושוב לגלגל.
7. להוציא את התבנית מהמקפיא, להכניס את העוגה, לכסות עם יתרת השוקולד, ושוב להחזיר למקפיא 10 דקות..
8. להפוך את העוגה על מגש, ולחלץ מהתבנית בעדינות
9. ממסים שוקולד חלב, מעבירים לשקית זילוף, גוזרים חור קטן ומזלפים
10. אפשר גם להניח שוקולד קינדר לקישוט וגם לפזר מעט אגוזי לוז קצוצים מלמעלה…

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות