דרגו את המתכון

חן במטבח ולילך טייב מלמדות אותנו איך להכין מתכון של עוגת שוקולד בחושה קלה.

אז בעצם מכינים עוגת שוקולד בחושה קלה?

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות..
  2. מקציפים חלבונים ומוסיפים באיטיות את הסוכר. מקציפים עד לקבלת קצף יציב.
  3. מוסיפים בתנועות קיפול את החלמונים, ולאחר מכן את כל שאר המרכיבים מלבד הקמח ואבקת האפייה.
  4. לבסוף מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה במינימום עירבוב, עד שהתערובת חלקה ללא גושים.
  5. יוצקים את הבלילה לתבניות האינגלישקייק המשומנות ומפזרים מעל את אגוזי הלוז.
  6. אופים כ-35 דקות.
  7. לעוגה כהה – מוסיפים 3 כפות קקאו איכותי לתערובת.
  8. לעוגת שיש – מוסיפים למחצית מהתערובת הכללית 2 כפות קקאו משובח ויוצקים את 2 התערובות, הכהה והבהירה, לתוך התבניות לסירוגין.
  9. זיגוג: מבשלים את כל המרכיבים בסיר כפול עד להמסה מוחלטת. מניחים את העוגה על גבי רשת ויוצקים מעליה את הציפוי החמים.

סרטון עם מתכון נוסף להכנת עוגת שוקולד בחושה קלה של חן במטבח:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות