שרית מזיוף דהן משתפת אותנו במתכון המושלם שלה לעוגת שוקולד קפה בחושה.
מצרכים להכנת עוגת שוקולד קפה בחושה:
4 ביצים
רבע כפית מלח
1.5 כוסות סוכר חום בהיר (דמררה בלבד)
כפית תמצית וניל
2 כפות נס קפה 
חצי כוס מים רותחים 
1 כוס שמן
100 גרם שוקולד מריר מומס
2 כוסות קמח תופח
אופן הכנה:
- מקציפים את הביצים במהירות גבוהה למשך 5 דקות.
 - לאחר 5 דקות מוסיפים תוך כדי הקצפה את הסוכר חום בהיר (דמררה) לאחר מכן נוסיף את המלח ותמצית הוניל.
 - מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את השמן.
 - בכוס מערבבים את המים הרותחים עם הנס קפה.
 - מוסיפים להקצפת הביצים לסירוגין פעם קמח ופעם מתערובת המים עם הנס קפה (מתחילים בקמח ומסיימים בקמח).
 - שמים 1/3 מהתערובת בצד ואליה מוסיפים את השוקולד המריר המומס.
 - משמנים תבנית מלבנית 20X30 ומפדרים בקקאו.
 - יוצקים את התערובת עם השוקולד ומעל את התערובת הבהירה ומערבבים במזלג.
 - אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך 40 דקות (עד שהעוגה מתייצבת ,זה יכול לקחת פחות מ-40 דקות).
 
סרטון עם מתכון נוסף לעוגת מוס שוקולד קפה:
מתכונים נוספים לעוגות שוקולד:
מתכונים קלים להכנה של עוגות שוקולד
עוגת שוקולד קפה
