תפריט סגור

עוגת שוקולד קפה בחושה

עוגת שוקולד קפה בחושה

שרית מזיוף דהן משתפת אותנו במתכון המושלם שלה לעוגת שוקולד קפה בחושה.

מצרכים להכנת עוגת שוקולד קפה בחושה:

4 ביצים
רבע כפית מלח
1.5 כוסות סוכר חום בהיר (דמררה בלבד)
כפית תמצית וניל
2 כפות נס קפה
חצי כוס מים רותחים
1 כוס שמן
100 גרם שוקולד מריר מומס
2 כוסות קמח תופח

אופן הכנה:

  1. מקציפים את הביצים במהירות גבוהה למשך 5 דקות.
  2. לאחר 5 דקות מוסיפים תוך כדי הקצפה את הסוכר חום בהיר (דמררה) לאחר מכן נוסיף את המלח ותמצית הוניל.
  3. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את השמן.
  4. בכוס מערבבים את המים הרותחים עם הנס קפה.
  5. מוסיפים להקצפת הביצים לסירוגין פעם קמח ופעם מתערובת המים עם הנס קפה (מתחילים בקמח ומסיימים בקמח).
  6. שמים 1/3 מהתערובת בצד ואליה מוסיפים את השוקולד המריר המומס.
  7. משמנים תבנית מלבנית 20X30 ומפדרים בקקאו.
  8. יוצקים את התערובת עם השוקולד ומעל את התערובת הבהירה ומערבבים במזלג.
  9. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך 40 דקות (עד שהעוגה מתייצבת ,זה יכול לקחת פחות מ-40 דקות).

סרטון עם מתכון נוסף לעוגת מוס שוקולד קפה:

מתכונים נוספים לעוגות שוקולד:

מתכונים קלים להכנה של עוגות שוקולד
עוגת שוקולד קפה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!