דרגו את המתכון
נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת תפוזים וקוקוס כשרה לפסח.
מצרכים:
- 5 ביצים
- 1-1/2 כוסות סוכר
- 1 כוס קוקוס
- 1/2 כוס שמן
- 3/4 כוס מיץ תפוזים
- 1 סוכר וניל
- 1-1/2 כוסות קמח מצות
- 1 אבקת אפיה
אופן הכנה:
- להפריד את הביצים .
- להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר .
- לחלמונים להוסיף את שאר החומרים.
- לקפל את החלבונים לחלמונים .
- לאפות על 180° כשלושת רבע שעה.
- לציפוי שוקולד:להמיס חבילת שוקולד וחצי חבילת קצפת צימחית.