נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת תפוזים וקוקוס כשרה לפסח.
מצרכים:
- 5 ביצים
 - 1-1/2 כוסות סוכר
 - 1 כוס קוקוס
 - 1/2 כוס שמן
 - 3/4 כוס מיץ תפוזים
 - 1 סוכר וניל
 - 1-1/2 כוסות קמח מצות
 - 1 אבקת אפיה
 
אופן הכנה:
- להפריד את הביצים .
 - להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר .
 - לחלמונים להוסיף את שאר החומרים.
 - לקפל את החלבונים לחלמונים .
 - לאפות על 180° כשלושת רבע שעה.
 - לציפוי שוקולד:להמיס חבילת שוקולד וחצי חבילת קצפת צימחית.
 
