דרגו את המתכון
נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון שלה לעוף עם פתיתים בסיר אחד.
- חלקי עוף כמספר הסועדים.
- בצל קצוץ
- מעט שמן.
- 2 גזרים קצוצים.
- פלפל אדום קצוץ.
- פלפל ירוק קצוץ.
- 4 עגבניות קצוצות.
- חבילה פתיתים.
- מלח
- פלפל שחור.
- אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
- להזהיב בצל קצוץ בשמן.
- להוסיף את העופות ולהזהיב מכל הצדדים .
- להוסיף ירקות .
- להוסיף 4.5 כוסות מים רותחים כוס מידה.
- להוסיף תבלינים.
- להביא לרתיחה.
- להנמיך להבה.
- לבשל 40 דקות או עד שהעופות רכים.
- להוסיף את הפתיתים ולבשל 15 דקות.
- להשאיר מכוסה 10 דקות.