2/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול
מצרכים
- 3 כוסות קמח
- 1 אבקת אפייה 10 גרם
- 2 סוכר וניל 20 גרם
- ½ כוס שמן
- 100 גרם מרגרינה / חמאה רכה
- ½ כוס מים
מלית:
- מלית תפוחים 2 קופסאות מלית מוכנה של חברת מימונס – או להכין לבד
- צימוקים או אגוזים מי שאוהב
פאי תפוחים – נועם זיגדון
מתכונים נוספים
מתכון לעוגת תפוחים קלה של אילנה לוי
עוגת תפוחים בחושה עסיסית מתכון קל
מתכון לסלט חסה עם תפוחים – מרענן וטעים בטירוף!
אופן הכנה
-
להכניס למעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים לבצק (חוץ מהמים) ונלוש עד לקבלת פירורים.
-
להוסיף חצי כוס מים וללוש עד שהכל מתאחד (10 שניות בערך).
-
לרדד ¾ מכמות הבצק על תבנית פאי משומנת כולל הדפנות.
-
לאפות למשך 15 דקות על חום 180 מעלות.
-
להוציא מהתנור ולשים את מלית התפוחים.
-
להוסיף צימוקים או אגוזים, ואז מגרדים מעל בפומפייה את שארית הבצק.
-
להחזיר לתנור לעוד 40 דקות או עד שמשחים.
מתכון של שרונה זאבי.