דרגו את המתכון
פטריות שמפיניון מוקפצות עם בצל מקורמל
מצרכים לתבשיל פטריות שפניון ובצל מקורמל
3 כוסות פטריות שמפניון ( 300 גרם )
1 בצל בינוני
1 שן שום
2 כפות שמן זית
1 כפית רוטב סויה
מלח לפי טעם
רבע כוס יין לבן
פלפל לפי טעם
אופן הכנת התבשיל פטריות בצל:
1. מנקים את הפטריות בעזרת מטלים וקוצצים חלק מרגל הפטריה.
2מקלפים את הבצל ופורסים לרצועות.
3. מקלפים את שן השום וקוצצים.
4.במחבת על אש בינונית גבוהה , מחממים את השמן זית.
5. מוסיפים למחבת את השום והבצל ומטגנים עד שמתרככים, בין 3-5 דקות.
6. מוסיפים את הפטריות למחבת ומטגנים כ-10 דקות וכל הזמן מערבבים.
7. מוסיפים את הרוטב סויה למחבת וממשיכים לערבב.
8. מוסיפים את המלח לפטריות.
9. שופכים את היין הלבן למחבת.
10 מבשלים עד שכל היין מתאדה.
11.מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.
אהבתם שתפו את המתכון.
הכנתם, כתבו בתגובות למטה איך יצא לכם,זה המקום גם לשאול שאלות בקשר למתכון.
בתאבון!!!