דרגו את המתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון מושלם לפנקייק טעים

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. בקערה שמים את הביצים,שמן,חלב,סוכר,מלח,סוכר וניל ומערבבים לבלילה אחידה.
  2. מוסיפים לבלילה את הקמח ואבקת האפיה ושוב מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים ובינתיים מחממים את המחבת על אש בינונית.
  3. משמנים את המחבת ביחד עם הרינג (לא חובה אבל מומלץ) ובעזרת מצקת יוצקים למחבת כפי שמוצג בסרטון.
  4. ברגע שנוצרות בועות בחלק העליון הופכים את הפנקייק וממשיכים לטגן למשך חצי דקה נוספת, להעביר לצלחת ולהגיש עם סירופ מייפל,סירופ שוקולד וכדור גלידה.

סרטון שמדגים כל שלבי הכנת הפנקייק:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות