חיפוש

פשטידת איטריות קלה עם בשר מתכון מנצח

פשטידת איטריות קלה עם בשר מתכון מנצח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פשטידת איטריות קלה מתכון מנצח

פשטידת איטריות קלה עם בשר טחון

פשטידת איטריות היא מנה קלאסית ופופולרית, שמתאימה לכל ארוחה. היא טעימה, נחוצה וקלילה להכנה.

המתכון הבא מציע גרסה קלה ופשוטה של פשטידת איטריות, עם בשר. המתכון הזה מתאים גם למי שלא אוהב לבשל הרבה, או למי שצריך להכין ארוחה מהירה וטעימה.

המצרכים פשוטים וקלים להשגה, וההכנה היא פשוטה ומהירה. בתוך שעה, תוכלו להגיש למשפחה שלכם ארוחה טעימה ומשביעה.

הנה כמה טיפים להכנת פשטידת איטריות קלה עם בשר טחון:

  • השתמשו באטריות ביצים בינוניות, כדי שהפשטידה תהיה יציבה יותר.
  • אל תבשלו את האטריות יותר מדי, אחרת הן יתפוררו.
  • אם אתם רוצים, אתם יכולים להוסיף לפשטידה גם ירקות, כגון גזר, בצל או פטריות.
  • אם אתם רוצים, אתם יכולים להוסיף לפשטידה גם תבלינים שאתם אוהבים, כגון פפריקה, אורגנו או צ'ילי.

מתכון של נאוה מלכה.

מצרכים:
3 ביצים
מלח
פלפל שחור
כף שמן
לבשר:
חצי קילו בשר טחון
4 בצלים קצוצים
עגבניה קצוצה
צנוברים.
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
פפריקה חריפה
בהרט
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
פשטידת איטריות נדירה במחבת ב-10 דקות
פשטידת איטריות מטריפה מתכון לשבועות
פשטידת איטריות וגבינה מתכון נדיר

פשטידת איטריות ובשר – המטבח הקסום

אופן הכנה:
1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ומוסיפים 3 ביצים טרופות,מלח,פלפל שחור,כף שמן ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
2. בינתיים, מכינים את הבשר:
* מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
* שמים את את הבשר הטחון למחבת(ללא הבצל,הבצל שמים בצד) ומפוררים אותו עם מזלג.
* מוסיפים את העגבניה, אבקת המרק העוף, הבהרט, הפפריקה החריפה והצנוברים. מערבבים היטב.
* מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מצננים.
3. משמנים תבנית עגולה או מרובעת.
4. מסדרים בתבנית שכבה של אטריות, מעל שכבה של בשר טחון ומעל שכבה של בצל מטוגן.
5. מסדרים מעל שכבה נוספת של אטריות.
6. מזלפים מעט שמן מעל.
7. מכסים בנייר כסף.
8. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 40 דקות.
9. מוציאים מהתנור וממשיכים לאפות עד שהפשטידה מזהיבה.
10. מצננים ומגישים.
תקשיבו זה טעים בטירוף

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות