חיפוש

פשטידת איטריות מטריפה מתכון לשבועות

פשטידת איטריות מטריפה מתכון קל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פשטידת איטריות מטריפה מתכון לשבועות

שרה קבצצי משתפת אותנו במתכון מושלם של פשטידת איטריות .

מצרכים:

400 גרם אטריות רחבות (חבילה אחת)
250 גרם גבינה צהובה (מגוררת)
150 גרם גבינה בולגרית (מגוררת)
3 ביצים
3 כפות קמח
100 גרם מחמאה/חמאה
3 כוסות חלב
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:

פשטידת מחמאר מרוקאית מתכון מעלף
פשטידת תפוחי אדמה לפסח מתכון נדיר
פשטידת כרוב מתכון מעלף

מתכון נוסף של פשטידת איטריות של ליהי קרויץ:

אופן הכנה:

1. בסיר מטגנים מחמאה/חמאה, מוסיפים קמח ומערבבים עד שישחימו מעט
2. להוסיף את החלב ולערבב בלי הפסקה עד שיהיה סמיך מעט.
3. להוסיף מלח ופלפל שחור ולהניח בצד עד שהתערובת מתקררת.
4. כשהתערובת קרה להוסיף את הביצים ולערבב טוב טוב עד שהכל במרקם הומוגני.
5. לבשל את האטריות לפי הוראות היצרן. לסנן ולשטוף אותן.
6. משמנים תבנית מספר 30 היטב או תבנית אחרת בסדר גודל דומה.
7. לשים חצי מכמות האטריות בתחתית ומעל לשפוך חצי מכמות התערובת ואז מעל לפזר את הגבינות (להשאיר קצת לפיזור למעלה).
8. את שאר האטריות מסדרים מעל ואת שאר התערובת לשפוך שכל האטריות יהיו מכוסות. אפשר לפזר עוד גבינה.
9. מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה יפה.
10. אפשר להוסיף מעט אגוז מוסקט מגורר לתערובת. במידה והתערובת סמיכה מדי להוסיף עוד קצת חלב.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות