דרגו את המתכון
פשטידת תפוחי אדמה ובצל מתכון מנצח
לימור חדד משתפת במתכון מנצח של פשטידת תפוחי אדמה ובצל.
מצרכים:
4 תפוחי אדמה בינוניים
1 בטטה קטנה
1 בצל בינוני
שמן
ביצה(לא מבושלת)
2 כפות קמח
מעט פירורי לחם
מלח/א. מרק
פלפל שחור
כורכום
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכוני פשטידת תפוחי אדמה נוספים:
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית – מחמאר
פשטידת תפוחי אדמה ובצל משגעת
מתכון נוסף עם סרטון של פשטידת תפוחי אדמה עם בצל של אורית לוי:
אופן הכנה:
1. מבשלים במים את תפוחי האדמה והבטטה.
2. במחבת נפרדת מטגנים את הבצל בשמן.
3. מועכים את תפוחי האדמה והבטטה, מוסיפים את הבצל, התבלינים, הביצה והקמח ומערבבים. מפזרים מעל פירורי לחם.
4. משמנים תבנית ואופים על 200° כ-40 דקות.