דרגו את המתכון
מדי רואקי משתפת אותנו במתכון שלה לקציצות עם בצל מקורמל.
- 1 ק"ג בשר טחון טרי
- קישוא מגורד
- תפוח אדמה מגורד
- חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
- כפית בהרט
- מלח
- כפית פלפל שחור
- כפית כורכום
- 2 כפות פירורי לחם
- למצע עבור הקציצות
- 5 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
- 2 כפות סילאן
- קורט מלח
- קורט פלפל שחור
- מעט שמן זית
אופן ההכנה
- פורסים את הבצל ומטגנים על להבה נמוכה עד לשקיפות( מערבבים מידי פעם). מוסיפים סילאן קורט מלח וקורט פלפל שחור.
- בינתיים מגרדים את הקישוא ותפוח האדמה, קוצצים את הפטרוזיליה והבצל בסלייסר מוסיפים הכל לבשר הטחון , מוסיפים את פירורי הלחם, מתבלים, מעבדים את עיסת הבשר ונותנים לה לנוח כחצי שעה.
- כאשר הבצל מוזהב ושחום(כמו בתמונה) מכדררים את הקציצות ומניחים בסיר . מבשלים כחצי שעה על להבה נמוכה. בהצלחה ובתאבון ?❤️ מדי.
מתכון נוסף לקציצות עם בצל: