קרואסון שוקולד ב-2 צבעים
חגית אלקבץ משתפת במתכון לקרואסון בשתי צבעים בטעם שוקולד
מצרכים:
קוביות שוקולד למילוי הקוראסונים
2 כפות קקאו
לבצק:
1 ½ כוסות מים חמימים בערך (להתחיל עם 1 ורבע)
1 ק"ג קמח
3 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית מלח
1 סוכר וניל
1 וחצי כפות שמרים יבשים
קוביות שוקולד למילוי הקוראסונים
אופן ההכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
קרואסון שוקולד מושלם וקל להכנה
מתכון קרואסון צרפתי אמיתי
איך מכינים קרואסונים בבית
מתכון נוסף:
אופן ההכנה:
1. מוסיפים את כל המרכיבים ללא סדר מסויים למיקסר, מערבלים למשך 10 דקות עד שמקבלים בצק גמיש כמו פלסטלינה, לוקחים חצי מהבצק וצובעים בשני כפות קקאו. ואז מכסים ומתפיחים שעה, מורידים אוויר על ידי לישה קלה ומתפיחים עוד חצי שעה.
2. להכנת הצורה אפשר לעקוב אחרי סרטון ההדרכה המצורף
מורחים בביצה ושמים לתנור על 170 מעלות למשך 35-40 דק, אפשר 3. למרוח מעט דבש איך שהן יוצאות חמות מהתנור, רק להברקה יפה