חיפוש

קרואסון שוקולד קינדר מטריף

קרואסון שוקולד קינדר מטריף

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קרואסון שוקולד קינדר מטריף

דורית אלישע משתפת אותנו במתכון לקרואסון שוקולד קינדר מטריף

מצרכים:
לבצק:
1 כוס חלב (פושר)
½ קילו קמח
1 כף שמרים יבשים
¼ כוס סוכר
1 חבילה חמאה (100 גרם – בטמפרטורת החדר)
1 חלמון
למריחה מעל הבצק:
1 ביצה (טרופה)
לסירופ:
1 כוס סוכר
¾ כוס מים
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
קרואסון שוקולד פריך
קרואסון שוקולד ב-2 צבעים
מתכון קרואסון צרפתי אמיתי

פינת האוכל של סיון משתפת אותנו נוסף לקרואסון שוקולד:

אופן הכנה:
להכנת הבצק:
1. נלוש את כל רכיבי הבצק במיקסר עם וו גלישה.
2. להוסיף קורט מלח בסוף הלישה, ולעטוף בניילון נצמד 4 שעות במקרר.
3. נרדד את הבצק למרובע גדול ונמרח עוד 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר.
4. נקפל ונכסה את הבצק ונעביר למקרר לעוד שעה.
5. נרדד עיגול גדול ונחתוך למשולשים,.
6. בכל משולש ננניח 3 קוביות קינדר ולנגלגל.
7. נשמן נייר אפייה ונניח את הקרואסונים, נבריש בביצה ולפזר מעל סוכריות שוקולד.
8. נאפה בתנור על חום של 180 מעלות עד לקבלת השחמה.
להכנת הסירופ:
1. נרתיח את המצרכים ונערבב ולבשל 5 דקות.
2. נבריש את הקרואסונים לאחר האפייה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות