דרגו את המתכון
מצרכים להכנת קרם בוואריה:
מצרכים ל-6 מנות:
2 שמנת מתוקה
2 חבילות פודינג וניל
4 כוסות חלב
3 כפות סוכר
חבילה אחת של ג'לטין
אגוזים וסירופ שוקולד לקישוט
אופן ההכנה:
שמים בקערה את הפודינג, החלב, השמנת המתוקה והסוכר ומקציפים.
ממיסים את הג'לטין ב3/4 כוס מים/חלב על האש,מערבבים טוב. מצננים מעט (5 דקות) ומוסיפים לתערובת בקערה.
מערבבים היטב את הכל, יוצקים לקעריות הגשה או לתבנית קטנה.
מכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות, לפני ההגשה מפזרים אגוזים וסירופ שוקולד.
(אם אין סירופ שוקולד מוכן, אפשר להמיס 100 גרם שוקולד מריר/חלב במיקרו ולהוסיף לו 2 כפות שמנת מתוקה. לערבב ולשפוך על הבוואריה).
בתיאבון.