דרגו את המתכון
נעמי ברוכים משתפת אותנו במתכון המושלם שלה לרולדת בצק פריך במילוי שוקולד ותמרים.
מצרכים להכנת רולדת בצק פריך עם שוקולד:
- לבצק:
- 6 כוסות קמח
- כוס מים רותחים
- 2 כפיות אבקת אפיה
- כף תמצית וניל
- כוס שמן
למילויים: - מילוי תמרים : ממרח תמרים,מעט קינמון,פקאנים קצוצים או אגוזי מלך קצוצים
- מילוי שוקולד: ממרח שוקולד (מומלץ שחר) ,פרוסות שקדים
- ריבת משמשים: מרככים ריבת משמש במיקרוגל מוסיפים חלבה ופיסטוקים או פקאנים קצוצים.
אופן הכנה:
- מערבבים את כל המוצרים עד שמתקבל בצק רך ונעים,אין צורך להעביר למקרר,ישר מתחילים לעבוד עם הבצק.
- מרדדים את הבצק למלבן,מורחים את המילוי ומגלגלים לרולדה.
- שמים את הרולדה על תבנית עם נייר אפיה וחותכים לפרוסות באלכסון אבל לא עד הסוף(רק את החלק העליון).
- אופים בתנור חומם מראש ל-180 מעלות למשך 25-35 דקות,כאשר מוכן מוציאים מהתנור,נותנים להתקרר ומפזרים אבקת סוכר מעל.
סרטון עם מתכון נוסף לרולדת בצק פריך: