שניצל עם צ׳יפס מתנפח , הכי פשוט הכי טעים!
נטלי גומה משתפת אותנו במתכון לציפס מתנפח.
מאיה בוטראשווילי משתפת אותנו במתכון לשניצל.
מצרכים לציפס מתנפח:
3 תפוחי אדמה לחתוך דק סכין או מנדולינה לא משנה.
בקערה:
3/4 כוס קמח
ביצה
כפית מלח
שקית אבקת אפיה
חצי כוס בירה לבנה
רבע כפית כורכום
מצרכים לשניצל פריך:
חצי קילו שניצל
לבלילה:
2 ביצים טרופות
מעט פפריקה בשמן
מעט כורכום
מעט מלח
לערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
לציפוי השניצל:
פירורי לחם מוזהבים
מעט פירורי לחם של תומר תומס
מעט שומשום
אופן הכנה של השניצל והציפס מתנפח מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
צ'יפס מתנפח מתכון של תומר תומס
שניצל כמו בצהרון של ילדים
שניצלים מושלמים קלים להכנה
מתכון נוסף של שניצל:
מתכון נוסף של ציפס מתנפח:
אופן הכנת ציפס מתנפח:
1. לערבב עד לעיסה חלקה בלי גושים.
2. לטבול בבלילה ולטגן בשמן עמוק לא גבוה מידי שהציפס לא ישרף.
ויוצא ציפס מהסרטים בהבטחה 😋
אופן הכנת שניצל פריך:
1. טובלים את השניצל קודם בבלילה , אחר כך בפרורי לחם מוזהבים וקצת פרורי לחם של תומר תומס וקצת שומשום וישר למחבת בשמן חם לטגן מ2 צדדים להזהבה יפה ולשים על נייר סופג.