דרגו את המתכון

איך להתפנק עם תפוח אדמה מוקרם שאמא שלכם הייתה גאה בו?

היי לכם, חובבי הבישול והמוקרן! היום נלמד להכין את המנה המושלמת: תפוח אדמה מוקרם עם גבינות ! וכן, אתם יכולים לחכות עם הפופקורן, כי זה הולך להיות סרט שכולל טעמים רכים ונעימים שמוליכים אותנו היישר לגן עדן של גבינות. אז קחו לכם כמה תפוחי אדמה (ואולי גם פיסת גבינה לחיבוק) ואנחנו מתחילים!

מה צריך בשביל הקסם הזה?

איך מכינים את המנה הזאת שתגרום לאמא שלכם להרגיש גאווה?

שלב 1: חותכים את התפוחי אדמה לפרוסות דקות (אם אתם לא בטוחים, אפשר גם להשתמש במנדולינה – זה יותר כיף!).

שלב 2: מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה. מבשלים במשך 5-10 דקות עד שהן כמעט רכות. אם אתם תוהים: "האם אני יכול/ה על מחבת?" – כן, אבל מה אתם שותים?!

שלב 3: מסננים את תפוחי האדמה ומניחים אותם בצד. בזמן הזה, יש לכם זמן לארגן את החמישה אנשים המוזרים שהייתם צריכים לתת להם כבוד.

שלב 4: בקערה גדולה, מערבבים את השמנת, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, שום, מלח ופלפל. לאחר מכן, מוסיפים את תפוחי האדמה למיקסר הזה יותר טוב ממה שבארוחה אצל האמא האיטלקית שלכם.

הזרקת הקסם האחרון!

שלב 5: מעבירים לתבנית אפייה ואופים ב-180 מעלות במשך 25-30 דקות עד שהגבינות מתמזגות ויש לכם קרום זהוב מנצח.

רוצים לדעת משהו? שאלות ותשובות:

אז קדימה, הכניסו לתנור והשקיעו את המאמץ שלכם – כי זה ייתן לכם את התמורה שצריך! בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות