אורז עם עוף ובצל בסיר אחד

אורז עם עוף ובצל בסיר אחד
לילך טייב משתפת אותנו במתכון של אורז עם עוף בסיר אחד.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לילך טייב משתפת אותנו במתכון של אורז עם עוף בסיר אחד.

מצרכים:

  • 10 יחידות של שוקי עוף
  • 4 כוסות אורז (מכל סוג שרוצים)
  • 1 בצל גדול פרוס לרצועות
  • 3 כפות שמן לטיגון הבצל + 4 כפות לטיגון האורז
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים
  • 2 כפות אבקת מרק עוף
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כף כורכום
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 10 כוסות מים

אופן הכנה:

  1. מטגנים את הבצל בסיר עם 3 כפות השמן עד שיזהיב. מוסיפים את העוף ומטגנים משני צדדיו עד להזהבה, מוסיפים את הסלרי, מערבבים ונותנים לזה להתבשל עם העוף עוד כ-5 דקות.
  2. מוסיפים לסיר את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת מרק העוף, הכורכום, המלח והפלפל הלבן, ומערבבים. מבשלים כ-20 דקות.
  3. בינתיים בוררים את האורז ומטגנים קלות עם 4 כפות שמן, בסיר אחר.
  4. מאחדים את האורז עם סיר העופות והמרק לסיר אחד. ממשיכים לבשל עוד כ-20 דקות. מכסים היטב לאחר הבישול, כדי שהאורז ימשיך להתבשל באדים שבסיר, מכסים למשך 5 דקות בערך. מגישים חם.

סרטון עם מתכון נוסף של אורז עם עוף אפונה וגזר בסיר אחד של חן במטבח:

מתכון נוסף :

אורז אדום עם עוף

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *