דרגו את המתכון

עוגיות אמסטרדם מתכון מושלם של תומר תומס

איך מכינים עוגיות אמסטרדם – המדריך

סרטון המדגים איך מכינים עוגיות אמסטרדם:

מצרכים:

אופן: הכנה:

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה,סוכר לבן,סוכר חום ומפעילים את המיקסר לעבוד.
  2. תוך כדי מוסיפים את הסודה לשתיה והתמצית וניל והקקאו וממשיכים בערבול.
  3. לאחר שנוצר מרקם אחיד בערת המיקסר מוסיפים את הקמח תופח והביצה וממשיכים בערבול.
  4. ברגע שהמסה בקערת המיקסר מתגבשת, עוצרים את פעולת המיקסר ומעבירים לקערה, מכסים ומכניסים למקרר למשך חצי שעה
  5. מחממים תנור ל-160 מעלות מצב טורבו.
  6. לאחר חצי שעה, מחלקים את הבצק ל-15 חלקים וכל חלק לכדרר לכדור ומסדרים על תבנית עם נייר אפיה.
  7. משטחים את הכדורים שבתבנית,שמים במרכז כל עוגיה את המילוי וסוגרים כפי שמוצג בסרטון למעלה וחוזרים על הפעולה עם שאר הכדורים.
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות מצב טורבו למשך כ-20 דקות עד אשר קצוות העוגיה מתקשות ואמצע העוגיה נשאר רך.
  9. מוצאים את העוגיות מהתנור לאחר 20 דקות ובעוד העוגיות חמות נועצים בהן בעדינות את העדשים(לא חובה) ,נותנים לעוגיות להתקרר ואז מגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות