בגט צרפתי מתכון

בגט צרפתי מתכון
בגט צרפתי מתכון קל ופשוט

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

בגט צרפתי מתכון

מצרכים לבגט צרפתי מתכון

פוליש:
1/4 כוס קמח לבן
קמצוץ שמרים לחים
1/4 כוס מים פושרים

לבצק:
1 כפית שמרים
1/3 כוס מים
1/3 1 כוסות קמח לבן
1 כפית מלח

אופן הכנה :
הפוליש :
מערבבים את כל החומרים לפוליש ולשים במשך כמה דקות.
מניחים לשעתיים בכלי אטום בטמפרטורת החדר ואחרכך ל-12 שעות במקרר.

הבצק:
1. מערבבים את השמרים,המים,חצי כוס פוליש,הקמח והמלח. לשים לאט במשך 3 דקות,מוסיפים את המלח ולשים במשך 7 דקות נוספות.
2. מכסים את הבצק ומניחים לשעה בטמפרטורת החדר.
3. מגלגלים לצורה הרצויה.
4. מניחים את הבצק לשעה נוספת.חורצים 4 חריצים עוקבים לאורך הבגט בעזרת סכין( עדיף סכין יפני) , ואופים בתנור בחום גבוה של 230 מעלות כחצי שעה.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: