חיפוש

לאפות רכות וטעימות בקלי קלות

לאפה מתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

לאפות רכות וטעימות בקלי קלות

מאיה פפיסמדוב משתפת אותנו במתכון ללאפות רכות וקלות

מצרכים:
לבצק:
4 כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כפית גדושה דבש
3 כפות שמן זית
½ כף מלח
½ כוס מי סודה לשתייה
1 כוס מים (פושרים)
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
לאפה כשרה לפסח – תומר תומס
מתכון לאפה ביתית מושלמת
מתכון ללאפה כשרה לפסח

מתכון נוסף:

אופן ההכנה:
1. ללוש את כל המרכיבים לבצק רך, את המים הפושרים מוסיפים בהדרגה ואת המלח לקראת הסוף. לאחר מכן שמים להתפחה למשך שעה בערך.
2. על משטח מעט מקומח נחלק את הבצק ל- 8-10 כדורים ושמים להתפחה של רבע שעה בערך.
3. נרדד או נשטח כל כדור לעלה דק. נרים ונמתח מעט את שולי הבצק בתנועות סיבוב, ובעזרת אגרופי הידיים נמשיך למתוח מהמרכז כלפי חוץ.
4. נחמם על הגז מחבת יציקה קוטר 28 (רצוי על ציפוי טפלון/קרמי), ונניח את הבצק.
5. לאחר כדקה עד דקה וחצי נהפוך ושוב נשאיר למשך אותו זמן, ואז זה מוכן.
6. לאחר שמוציאים את הלאפות מהמחבת, נעטוף במגבת כדי לשמור על רכות הבצק.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות