בורגול עם ירקות מוקפצים מתכון טעים במיוחד

בורגול עם ירקות מוקפצים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

בורגול עם ירקות מוקפצים מתכון טעים במיוחד

דורית אלישע משתפת אותנו במתכון טעים במיוחד של בורגול עם ירקות מוקפצים.

מצרכים:
3 כוסות בורגול גס
1 גמבה חתוכה לרצועות
1 כוס אפונה עם גזר סנפרוסט
2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות
2 כפות שמן זית
2 כוסות וחצי מים רתוחים
פטרוזיליה לקישוט(לא חובה)
מלח,קורט פלפל,רבע כפית כורכום
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
בורגול ירקות מתכון מעלף התוספת המושלמת
סלט בורגול ערבי מתכון ב-2 דקות – טאבולה
סלט בורגול ערבי – טבולה

מתכונים נוספים

בורקס בשר מתכון מושלם

מתכון נדיר לפאי פירות

גלילות חזה עוף ממולאות בפטריות ובצל

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. להשרות במי ברז את הבורגול חצי שעה ולסנן.
2. בווק לחמם שמן ולהקפיץ תחילה את הבצל כ-5 דקות להוסיף גמבה ולהקפיץ עוד 5 דקות ולהוסיף את האפונה והגזר.
3. לתבל לערבב לעוד הקפצה של 5 דקות.
4. להוסיף את הבורגול לערבב ואת המים הרתוחים לכסות את הווק להנמיך להבה.
5. 20 דקות בישול .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *