דרגו את המתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לבורקיטס גבינה מושלם.

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. בקערה שמים את חומרי הבצק (קמח,שמנת,אבקת אפיה,חמאה,מלח) ומערבבים לבצק אחיד חשוב לעבד את הבצק עד שהכל מתחבר ולא להוסיף מים גם אם זה נראה שהבצק קשה מדיי להמשיך לעבד מכסים בניילון נצמד ונותנים לו לנוח רבע שעה.
  2. בקערה שמים את כל חומרי המילוי(חלבון,גבינה צהובה מגורדת,טוב טעם,מלח).
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים ויוצרים כדורים
  5. מרדדים כל כדור כפי שמוצג בסרטון וקורצים עיגולים.
  6. בעזרת כף שמים במרכז כל עיגול מהמילוי (בערך כפית) ,מקפלים ולוחצים בקצוות ובעזרת מזלג מועכים בקצוות כפי שהוצג בסרטון.
  7. מסדרים את הבורקיטס שהכנו על תבנית עם נייר אפיה ,מורחים מעל את החלמון המדולל ומפזרים מעל שומשום או קצח.
  8. ואופים בתנור שחומם מראש למשך 20-25 דקות עד להזהבה ומוציאים מהתנור ומגישים.

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של הבורקיטס גבינה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות