תפריט סגור

בסטיל מרוקאי מתכון של לי אבוטבול

בסטיל מרוקאי מתכון

בסטיל מרוקאי מתכון של לי אבוטבול

מצרכים להכנת בסטיל מרוקאי:
6 תפוחי אדמה אדומים
חצי קילו בשר טחון מספר 2
2 ביצים
קמח מצה
בצל בינוני
פטרוזיליה קצוצה דק
כמון
פלפל
מלח
פפריקה
שמן


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אופן הכנה:
1. את תפוחי האדמה שולקים עם הקליפה עד לריכוך, מעבירים למים קרים ומקלפים.
2. מייבשים היטב את תפוחי האדמה ומרסים,מוסיפים מעט פלפל ומלח ומעט שמן.
3. את הבשר מטגנים בצל ומפוררים היטב.
4. מוסיפים לתערובת הבשר את הכמון,פלפל,מלח ופפריקה וניתן להוסיף פטרוזיליה,שהבשר משנה את צבעו ומוכן,מורידים מהאש ונותנים להתקרר.
5. מכינים צלחת של ביצה טרופה וצלחת עם קמח מצה.
6. משטחים את הפירה על היד,ממלאים בבשר וסוגרים,טובלים בצלחת עם הקמח מצה ואז טובלים בביצה הטרופה ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
7. כאשר הזהיב משני הצדדים מעבירים למגש עם נייר סופג ומגישים.

Posted in בשר

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!