בצלים ממולאים בשר

בצלים ממולאים בשר מתכון
מדי רואקי משתפת אותנו במתכון שלה לבצלים ממולאים בבשר.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מדי רואקי משתפת אותנו במתכון שלה לבצלים ממולאים בבשר.

  • 5 בצלים גדולים
  • 300 גרם בשר
  • 1/2 כוס פריקי חצי מבושל.
  • בצל מגורד דק
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • כף סילאן
  • כף רכז רימונים
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית בהרט
  • חופן דובדבנים או חמוציות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מיץ סלק אדום טרי (מיץ מ 3- 4 סלקים).
  • כף וחצי סילאן
  • כף וחצי רכז רימונים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • מבשלים 1/2 כוס פריקי, 1/2 כוס מים רותחים, מעט שמן, מעט מלח עד שנספגים המים. (כמו אורז).
  • בזמן שמבשלים את הפריקי מרתיחים מים בסיר. קולפים את הבצלים חוצים אותם עד האמצע לאורך הבצל וכשהמים רותחים מכניסים פנימה את הבצלים ל1/4 שעה .
  • מיד לאחר 1/4 שעה מניחים את הבצלים הרתוחים בקערה עם מים קרים.
  • מסננים ומניחים להתקרר.
  • מערבבים את כל חומרי המלית לעיסה אחידה. יוצרים "קבבים" קטנים למילוי הבצלים..
  • 5מפרידים בין הגלדים של הבצל וממלאים כל גלד במילוי ה"קבב". מגלגלים את כל הגלד מעל המילוי. וממשיכים כך עם כל הגלדים.
  • מניחים בתחתית התבנית את כל החלקים הפנימיים של הבצלים (שלא ניתן למלא). ומעל מסדרים יפה את הבצלים.
  • שופכים מעל את רוטב הסלק ומכסים בנייר אפיה ומעל אוטמים בנייר אלומניום.
  • אופים בחום של 180 מעלות כשעתיים וחצי עד שלוש. בהצלחה ובתאבון .

סרטון עם מתכון נוסף לבצלים ממולאים בבשר:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: