בצלים ממולאים בשר

בצלים ממולאים בשר מתכון
מדי רואקי משתפת אותנו במתכון שלה לבצלים ממולאים בבשר.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מדי רואקי משתפת אותנו במתכון שלה לבצלים ממולאים בבשר.

  • 5 בצלים גדולים
  • 300 גרם בשר
  • 1/2 כוס פריקי חצי מבושל.
  • בצל מגורד דק
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • כף סילאן
  • כף רכז רימונים
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית בהרט
  • חופן דובדבנים או חמוציות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מיץ סלק אדום טרי (מיץ מ 3- 4 סלקים).
  • כף וחצי סילאן
  • כף וחצי רכז רימונים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • מבשלים 1/2 כוס פריקי, 1/2 כוס מים רותחים, מעט שמן, מעט מלח עד שנספגים המים. (כמו אורז).
  • בזמן שמבשלים את הפריקי מרתיחים מים בסיר. קולפים את הבצלים חוצים אותם עד האמצע לאורך הבצל וכשהמים רותחים מכניסים פנימה את הבצלים ל1/4 שעה .
  • מיד לאחר 1/4 שעה מניחים את הבצלים הרתוחים בקערה עם מים קרים.
  • מסננים ומניחים להתקרר.
  • מערבבים את כל חומרי המלית לעיסה אחידה. יוצרים "קבבים" קטנים למילוי הבצלים..
  • 5מפרידים בין הגלדים של הבצל וממלאים כל גלד במילוי ה"קבב". מגלגלים את כל הגלד מעל המילוי. וממשיכים כך עם כל הגלדים.
  • מניחים בתחתית התבנית את כל החלקים הפנימיים של הבצלים (שלא ניתן למלא). ומעל מסדרים יפה את הבצלים.
  • שופכים מעל את רוטב הסלק ומכסים בנייר אפיה ומעל אוטמים בנייר אלומניום.
  • אופים בחום של 180 מעלות כשעתיים וחצי עד שלוש. בהצלחה ובתאבון .

סרטון עם מתכון נוסף לבצלים ממולאים בבשר:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: