בראוניז מתכון מנצח תומר תומס

בראוניז מתכון מנצח תומר תומס
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לבראוניז מנצח.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לבראוניז מנצח.

מצרכים:

  • 250 גרם חמאה
  • 2 כוסות חד פעמיות לשתיה חמה של מטבעות שוקולד מריר או 300 גרם שוקולד מריר
  • חצי כוס קקאו
  • 2 כוסות סוכר
  • רבע כפית מלח
  • 6 ביצים לארג'
  • כוס קמח לבן מנופה (כוס חד פעמי לשתיה חמה)

אופן הכנה:

  1. בקערה שמים את מטבעות השוקולד עם החמאה ושמים מעל סיר עם מים חמים(בן מארי) עד להמסה מלאה תוך כדי ערבוב מתמיד.
  2. לאחר שהחמאה עם השוקולד נמסו מוסיפים את הקקאו ומערבבים היטב שלא יהיו גושים ואז מורידים מהבן מרי ושמים בצד.
  3. לאחר שהורדנו מהבן מארי מוסיפים 2 כוסות סוכר ומערבבים היטב. ואז מוסיפים רבע כפית מלח.
  4. מוסיפים בהדרגה לתוך מסת השוקולד תוך כדי ערבוב את הביצים עד שמתקבלת בלילה אחידה ואז מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  5. את הבלילה שקיבלנו מחלקים ל-2 תבניות בגודל 20X30 (מומלץ לשמן לפני ששופכים את הבלילה)
  6. שמים כל תבנית את התוספות האהובות(ניתן להשתמש בתערובת פיצוחים לא קלויים קצוצה או בייגלה מלוח או מטבעות של שוקולד לבן)
  7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות.
  8. לאחר כ-25 דקות בתנור מוציאים נותנים לבראוניז להתקרר לגמרי לפחות שעה ורצוי אפילו לשים במקפיא ורק אז חותכים ומגישים.

סרטון המדגים את כל שבי הכנת המתכון של הבראוניז:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: