דרגו את המתכון

בראוניז עם שוקולד לבן: מתכון שמימי

דבר בטוח! הנה מתכון טעים לבראוניז שוקולד לבן שירקדו את בלוטות הטעם שלכם משמחה! הפינוקים הדקדנטיים האלה מושלמים לכל אירוע, בין אם אתם מתפנקים למתוק או מרשים אורחים במפגש.

בראוניז שוקולד לבן, הידוע גם בשם בלונדי, הם טוויסט מענג לבראוניז השוקולד הקלאסי. בעוד בראוניז מסורתיים מתהדרים בטעם קקאו עשיר, בראוניז שוקולד לבן מציעים מתיקות קרמית וחמאתית שפשוט אי אפשר לעמוד בפניה. מקורם בארצות הברית, בלונדייז הפכו לקינוח אהוב ברחבי העולם, מוקיר בזכות הפשטות והטעימות שלהם.

רכיבים:

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-175 מעלות צלזיוס. משמנים ומרפדים תבנית אפייה בגודל 20×20 ס"מ בנייר אפייה, ומשאירים תליה בצדדים להסרה קלה.
  2. בקערה חסינת חום ממיסים יחד את השוקולד הלבן הקצוץ והחמאה. אתה יכול לעשות זאת באמצעות דוד כפול או במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים לתערובת להתקרר מעט.
  3. בקערה גדולה נפרדת, טורפים יחד את הסוכר, הביצים ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. יוצקים בהדרגה את תערובת השוקולד הלבן המומס לתערובת הביצים תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
  5. מנפים את הקמח והמלח לתוך הקערה עם החומרים הרטובים. מקפלים בעדינות את החומרים היבשים לתוך הרטוב עד שהם מתאחדים. היזהרו לא לערבב יתר על המידה.
  6. אם משתמשים באגוזים, מקפלים אותם לתוך הבלילה עד לפיזור אחיד.
  7. יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה ומפזרים אותה בצורה אחידה בעזרת מרית.
  8. אופים בתנור שחומם מראש במשך 25-30 דקות, או עד שהשוליים מזהיבים וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם מעט פירורים לחים.
  9. מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים לבראוניז להתקרר לגמרי בתבנית על רשת.
  10. לאחר התקררות, מרימים את הבראוניז מהתבנית בעזרת נייר הפרגמנט. חותכים לריבועים ומגישים.

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות, יש לוודא שכל המרכיבים כשרים.

להכנת בראוניז ללא גלוטן, החליפו את הקמח לכל מטרה בתערובת קמח ללא גלוטן.

לגרסה נטולת חלב, השתמשו בשוקולד לבן ומרגרינה ללא חלב במקום חמאה.

יתרונות תזונתיים:

כמות וזמן: מתכון זה מניב כ-12 מנות ולוקח כ-40 דקות להכנה ואפייה.

רמת קושי: קַל

טיפים:

תהנו לאפות ולהתענג על בראוניז השוקולד הלבן המענגים האלה! הם בטוח יהיו להיט אצל כל מי שינסה אותם. אפייה מהנה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות