בראוניז פרווה או בראוניז חלבי מושלם

בראוניז פרווה מתכון
בראוניז שוקולד פרווה מתכון קל ופשוט

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מצרכים להכנת בראוניז פרווה או חלבי:
להצלחה בטוחה מומלץ להשתמש במשקל מטבח, אם אין לכם עדיין אז מאוד מומלץ בייחוד אם אתם בקטע של אפיה.
150 גרם אגוזי לוז או בוטנים (כוס וחצי)
200 גרם שוקולד מריר איכותי (ככל שיש יותר מוצקי קקאו זה יותר טוב)
3 ביצים בטמפרטורת החדר
125גרם חמאה בטמפרטורת החדר (חצי כוס) או מחמאה
150 גרם סוכר (3/4 כוס)
70 גרם קמח (חצי כוס)

אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
2. קוצצים את אגוזי הלוז או הבוטנים שמים בצד.
3. ממיסים את השוקולד מריר והחמאה על בן מארי (אמבט מים) או במיקרוגל בפולסים (פחות מומלץ )
4. מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
5. מוסיפים את הקמח ואגוזים לתערובת השוקולד והחמאה ומקפלים בתנועות עטיפה.
6. מאחדים את תערובת הביצים עם תערובת השוקולד עם השוואת טמפרטורות עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים(שופכים שליש מתערובת הביצים לתערובת השוקולד,מקפלים בתנועות עטיפה וחוזרים על התהליך עם תערובת הביצים שנשארה)
7. יוצקים את התערובת לתבנית שטוחה ואופים במשך 25 דקות.
8. נותנים להתקרר לגמריי ורק לפני הגשה חותכים לריבועים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *