חיפוש

עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות: תענוג נטול רגשות אשם

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות: תענוג נטול רגשות אשם

היי, כוכבי רוק במטבח! היום, אנחנו צוללים לתוך עולם הטעימות הטבעונית עם מתכון קטלני לעוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות. בין אם אתה טבעוני הארדקור, לוחם על בסיס צמחי, או סתם מישהו שמחפש עוגיה טובה ללא רגשות אשם, המתכון הזה מושלם.

העוגיות הללו אינן רק תוצר של קסם מטבח, אלא קריצה לתנועה ההולכת וגוברת לעבר אכילה חמלה וללא אכזריות. טבעונות היא לא רק טרנד, זה אורח חיים שצובר תאוצה. ונחש מה? זה גם טעים! אז, בואו נכין כמה עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות מלאות באהבה.

רכיבים:

  • 2 כפות של קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס שמן קוקוס, מומס
  • 1 כוס סוכר חום, ארוז
  • 1/2 כוס סירופ מייפל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס טבעוני

שיטות בישול:

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. זרוק כדורי בצק בגודל כף על תבנית מרופדת בנייר אפייה, נותן להם מקום לפרוש את הכנפיים. 
  3. אופים 10-12 דקות או עד שהשוליים מזהיבים.
  4. תנו להם להתקרר במשך דקה חמה (או להתקרר לחלוטין אם אתם יכולים להתאפק) לפני שזוללים.

חלופות מתכון:

צריכים טוויסט כשר? החליפו את השוקולד צ'יפס הרגיל לכשרות כשרות. אווירה נטולת גלוטן? החליפו את הקמח לכל מטרה בתערובת קמח ללא גלוטן. המטבח הוא מגרש המשחקים שלך, אז אתה מוזמן להתנסות ולמצוא את השילוב המושלם שלך.

יתרונות תזונתיים:

  • העוגיות האלה הן לא רק מסיבה לבלוטות הטעם שלך, אלא גם לבריאות שלך. 
  • עמוסים במרכיבים שלמים, הם מקור נהדר לסיבים, שומנים בריאים ונוגדי חמצון מהשוקולד המריר. 
  • בנוסף, אין מוצרים מהחי אומר כולסטרול נמוך יותר ושומנים רוויים. תאכל את הלב שלך, ללא רגשות אשם!

כמות וזמן: אצווה זו תעניק לכם כ-24 עוגיות, מושלמות למפגש נעים או למרתון עוגיות סולו. מההתחלה ועד הסוף, אתה מסתכל על כ-30 דקות של זמן הכנה ואפייה ביחד. מהיר וקל – בדיוק כמו שאנחנו אוהבים!

רמת קושי: בסולם הקושי, אנחנו משייטים בקצה הקל. אם אתה יכול למדוד, לערבב ולהניף כפפת תנור, יש לך את זה. אין צורך בתואר דוקטור באפייה.

טיפים למדהימות:

  • לא לערבב יותר מדי את הבצק. אנחנו מכינים עוגיות, לא לחם. קפלו פנימה בעדינות את השוקולד צ'יפס.
  • אם מתחשק לכם, פזרו מגע של מלח ים מלמעלה לפני האפייה. מתוק ומלוח – זה שידוך שנעשה בגן העדן של עוגיות.
  • לקבלת מרקם לעיס, מצננים את הבצק במקרר במשך 30 דקות לפני האפייה. סבלנות היא סגולה, חברים.

הנה לכם, אנשים! עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות שהן לא רק פינוק לבלוטות הטעם שלך אלא גם חגיגה של אכילה מודעת. התכוננו לשחרר את מפלצת העוגיות הפנימית שלכם – הגיע הזמן לאפות לעולם מקום טוב יותר, ביס טעים אחד בכל פעם. אפייה מהנה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות